Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 4 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

Uitkeringen

Het verzorgen van uitkeringen aan werkloze, zieke of arbeidsongeschikte werknemers is een van de kerntaken van UWV. Ruim 1,4 miljoen mensen ontvangen gedurende kortere of langere tijd een uitkering van ons. De tabel toont de volumeontwikkelingen van de belangrijkste wetten die UWV uitvoert.

Financiële rechtmatigheid in 2013

Het percentage financiële fouten in de uitkeringslasten van verslagjaar 2013 bedraagt 0,9%. Dit is het gewogen UWV-percentage over alle wetten en is gelijk aan het cijfer over 2012. In de tabel zijn de percentages financiële fouten en onzekerheden voor de verschillende wetten weergegeven.

Uitkeringen 2014

Het verzorgen van uitkeringen aan werkloze, zieke of arbeidsongeschikte werknemers is een van de kerntaken van UWV. Circa 1,4 miljoen mensen ontvangen gedurende kortere of langere tijd een uitkering van ons. De tabel toont de volumeontwikkelingen van de belangrijkste wetten die UWV uitvoert.

Financiële rechtmatigheid tot en met derde kwartaal verslagjaar 2014

Het voorlopige percentage financiële fouten in de uitkeringslasten over de eerste 3 kwartalen van het verslagjaar 2014 bedraagt 0,7%. Dit is het gewogen UWV-percentage over alle wetten. In de tabel zijn de percentages financiële fouten en onzekerheden voor de verschillenden wetten weergegeven.