Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 5 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

AKC

Het Arbeidsdeskundig Kenniscentrum (AKC) verzamelt, ontwikkelt, verspreidt en evalueert onderbouwde wetenschappelijke kennis en stimuleert het gebruik daarvan door arbeidsdeskundigen. Speerpunt in 2014 is de samenwerking met andere kennisinstituten.

Digitaal rechercheren 2013

UWV neemt deel aan het IRN-project (Internet Recherche & Onderzoek Netwerk), samen met de politie en met de Universiteit van Amsterdam. In dit project wordt gebruik gemaakt van de nieuwste zoektechnologie om het internet te scannen op voor UWV interessante en relevante risico’s.

Arbeidsdeskundig Kenniscentrum (AKC)

Het AKC verzamelt, ontwikkelt, verspreidt en evalueert onderbouwde wetenschappelijke kennis en stimuleert het gebruik van die kennis. De kennisontwikkelingsactiviteiten van het AKC sluiten direct aan op de Kennisagenda van UWV.

Weer drie verzekeringsartsen gepromoveerd binnen KCVG

Alle (promotie)onderzoeken van het Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde (KVG) zijn nu opgenomen in de UWV-brede Kennisagenda. In 2013 promoveerden 3 verzekeringsartsen van UWV binnen het KCVG.

Slotervaartziekenhuis

In een project met het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis en de Universiteit Maastricht hebben we de afgelopen jaren onderzocht hoe door aanpassing van werkprocessen in de zorg meer eenvoudige functies voor Wajongers kunnen ontstaan.