Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 6 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

Efficiënte en slagvaardige ICT-dienstverlening

Om onze ICT-visie te realiseren zijn veranderingen nodig in de keten van informatievoorziening, de Transitie IV. UWV neemt de stappen die nodig zijn om de digitaliseringambities voor 2017 te realiseren.

Stabiliteit, continuïteit en informatiebeveiliging

ICT is de ruggengraat van de processen in onze organisatie. We treffen maatregelen om onderhoud, stabiliteit, continuïteit en beveiliging van onze ICT-systemen structureel te verbeteren.

Autorisatiebeheer

Ook intern moet de beveiliging op orde zijn. Het ministerie van SZW heeft ons gevraagd ervoor te zorgen dat we eind 2014 een beheerst (‘sluitend’) autorisatiebeheer hebben.

Risicobeheersing 2014

Risicobeheersing is een integraal onderdeel van onze managementcyclus. Hieronder geven we aan wat de belangrijkste risico’s zijn in relatie tot het UWV jaarplan 2014.

Verbetering robuustheid en efficiency van ICT-infrastructuur

Het eerste speerpunt in ons ICT-beleid is de verbetering van de robuustheid en de efficiency van de ICT-infrastructuur, gekoppeld aan het terugdringen van het aantal verstoringen en de duur daarvan. Met dat doel hebben we in 2013 een aantal activiteiten uitgevoerd.

Risicobeheersing

Risicobeheersing is een integraal onderdeel van onze managementcyclus. In 2013 hebben we verhoogde aandacht besteed aan 6 risico’s.