Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 5 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

Divers personeelsbestand 2014

UWV streeft naar een divers personeelsbestand, met kansen voor iedereen. Bij de werving van nieuwe medewerkers is diversiteit een van onze uitgangspunten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 2014

UWV maakt sinds 2013 aan de hand van de MVO Prestatieladder zijn maatschappelijk verantwoord ondernemerschap inzichtelijk. We zijn direct gecertificeerd op niveau 3. In 2014 is de doelstelling om onze certificering op niveau 3 van de MVO Prestatieladder te houden.

Divers personeelsbestand

UWV streeft naar een divers personeelsbestand. Bij de werving van nieuwe medewerkers is diversiteit een van onze uitgangspunten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

UWV staat midden in de maatschappij en draagt bij aan het perspectief van zijn klanten. Wij streven ernaar dat ons handelen een positieve impact heeft op zowel mens, milieu als samenleving. Dit doen wij door met samen onze medewerkers, klanten en partners een duurzame bijdrage te leveren.

Slotervaartziekenhuis

In een project met het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis en de Universiteit Maastricht hebben we de afgelopen jaren onderzocht hoe door aanpassing van werkprocessen in de zorg meer eenvoudige functies voor Wajongers kunnen ontstaan.