Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Partnership UWV en Feyenoord in Jobscorer 2014

UWV en de Stichting Feyenoord Foundation, waarin alle maatschappelijke projecten van voetbalclub Feyenoord zijn ondergebracht, werken sinds 2012 samen in het innovatieve project Jobscorer. Doelstelling van dit project is om een doorlopende groep van 11 Wajongers (jongens en meisjes) te motiveren en hen vervolgens duurzaam te plaatsen op de arbeidsmarkt. De Feyenoord Foundation biedt daarbij re-integratiebegeleiding.

De resultaten tot nu toe wijzen op een significant hogere uitstroom naar werk van Wajongers dan bij reguliere dienstverlening. De samenwerking is verlengd tot 1 april 2015. In de eerste 4 maanden van 2014 zijn weer 6 nieuwe kandidaten gestart. Met het oog op de komst van de Participatiewet, waarmee gemeenten verantwoordelijk worden voor nieuwe jonggehandicapten met arbeidsvermogen, starten de Stichting Feyenoord Foundation en UWV dit jaar gesprekken met de gemeente Rotterdam.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen