Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Resultaten IRO 2014

Bij een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) stippelt de klant zelf zijn route naar werk uit. Hij kiest uit een groot aanbod van door UWV gecontracteerde IRO-bedrijven zelf het re-integratiebedrijf dat het beste bij hem past en stelt samen met dat bedrijf een plan op. In de eerste 4 maanden van 2014 zijn 2.053 klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering begonnen met een IRO-traject.

In totaal rondden 2.523 klanten hun IRO-traject af (3 werklozen en 2.520 klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering). Voor 803 klanten eindigde het IRO-traject met een plaatsing in een dienstbetrekking. Dit waren allemaal klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Bij 181 van hen ging het om een duurzame plaatsing, in een dienstverband van 12 maanden of langer.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen

Uitstroom naar werk van mensen met een arbeidsbeperking 2014

Uitstroom naar werk van mensen met een arbeidsbeperking 2014

In de eerste 4 maanden van 2014 vonden, ondanks de economische crisis, 4.100 mensen met een arbeidsbeperking een baan. De tabel toont om hoeveel Wajongers en overige arbeidsbeperkten het ging.

Lees verder