Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Levering Wajonggegevens aan gemeenten

Om gemeenten te ondersteunen in de voorbereiding op de uitvoering van de Participatiewet hebben we per gemeente een gegevensset ontwikkeld met gedetailleerde informatie over mensen met een Wajonguitkering.

Via uwv.nl hebben alle gemeenten toegang tot:

  • het aantal Wajongers, hun kenmerken en de mate van arbeidsparticipatie;
  • de inzet en de kosten van de re-integratiedienstverlening aan Wajongers;
  • de Atlas Sociale Verzekeringen, met informatie over geslacht, leeftijdsgroepen, mate van arbeidsongeschiktheid en uitkeringsduur van Wajongers;
  • de Monitor arbeidsparticipatie, die de ontwikkelingen in arbeidsparticipatie van mensen met een ziekte of handicap schetst van 2008 tot en met 2012;
  • een Selfserviceportaal dat gemeenten die zich voorbereiden op de instroom van jonggehandicapten met arbeidsvermogen, de mogelijkheid biedt gegevens over 2013 in te zien. In een beveiligde omgeving is per gemeente een Excel–bestand beschikbaar met informatie over lopende Wajonguitkeringen. Daarnaast worden cijfers verstrekt over toegekende uitkeringsrechten. Deze informatie is gebaseerd op de stand van zaken van eind december 2013.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen

UWV publiceert Wajong-informatie per gemeente

UWV publiceert Wajong-informatie per gemeente Lees verder