Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Schuldhulpverleningsteam

Sinds februari 2014 loopt er bij Klantencontact in Goes een pilot met een speciaal schuldhulpverleningsteam, dat per week tegen de 60 gevallen behandelt. Als klantadviseurs merken dat een klant in financiële moeilijkheden zit of dreigt te komen, wordt hij doorverbonden met het team. De schuldhulpverleningsadviseurs geven de klant tips om te voorkomen dat hij verder in de problemen komt, bijvoorbeeld door in aanraking te komen met dubieuze financiële dienstverleners. Ook verwijzen de schuldhulpverleningsadviseurs de klant soms door naar schuldhulpverleners of andere instanties.

Klanten stellen deze nieuwe vorm van dienstverlening op prijs: 90% van de geholpen klanten waardeert de inspanningen van het schuldhulpverleningsteam als goed of zeer goed. Een ander positief resultaat van de pilot is dat er goede contacten met de gemeenten zijn gelegd. Deze manier van samenwerken krijgt veel waardering van de kant van de gemeenten.

Pagina opgeslagen in Mijn UWV verslag Voeg deze pagina toe Mijn UWV verslag

Opties: print e-mailen