Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Publiek verantwoorden

 

Waarom

UWV is een deskundige, betrouwbare en efficiënte landelijke publieke dienstverlener. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over wat goed en minder goed gaat. In dit online verslag vindt u uitgebreide informatie.

 

Hoe en aan wie?

Aan onze opdrachtgever, de minister van SZW, leggen we verantwoording af via viermaandelijkse verslagen en het jaarverslag.

UWV geeft geen gedrukt jaarverslag meer uit. Via dit online verslag ontsluiten we informatie op een publiekvriendelijke manier. U vindt u hier niet alleen teksten die ontleend zijn aan het jaarverslag voor de minister, maar ook allerlei aanvullende informatie en cijfers. U kunt zelf bepalen in welke informatie u geïnteresseerd bent en uw zoekresultaten steeds verder verfijnen met behulp van de facetnavigatie of door zelf een zoekterm in te voeren. Artikelen die u wilt bewaren, kunt u via de link onderaan de pagina’s toevoegen aan ‘Mijn UWV verslag’. De geselecteerde artikelen kunt u vervolgens downloaden. Daarnaast wordt de volledige tekst van het jaarverslag inclusief de jaarrekening als download aangeboden.

Via de illustraties op de homepage van deze site bieden wij u snel inzicht in enkele kerncijfers. De site bevat ook veel interactieve grafieken over allerlei onderwerpen. De data van deze grafieken kunt u downloaden als Excelbestand.

Bijzonder is dat u op onze verantwoordingssite in de loop van
het jaar ook al informatie over 2014 kunt vinden. Na het verschijnen van de verslagen voor de minister van SZW over de eerste vier respectievelijk de eerste acht maanden voegen we actuele informatie toe, in juli en november.

Als u deze site benadert vanaf een smartphone of tablet, komt u automatisch terecht op de mobiele versie van ons online verslag. De site herkent het formaat van uw toestel en past zich daaraan aan.